Előadás

Grenczer Attila előadása 1956-ról


Grenczer Attila előadása 1956-ról

Grenczer Attila debreceni Magyarok Szövetsége tag a Jobbik irodában tartott előadást “1956 – forradalom és megtorlás” címmel.

Címkék: · ·
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Wordpress Googlebuzz Myspace Gmail Newsvine Favorites More
Szóljon hozzá, vagy hivatkozzon rá a saját weboldalán!

5 hozzászólás

 1. Huszti Sándor szerint:

  Tisztelt Grenczer úr!
  VÉGRE!(elnézést, ez úgy kikívánkozott belőlem)Talán nem ismeri, Vörös vihar címmel jó húsz éve jelent meg egy regény amerikai szerző tollából.Az írója kormány körökben dolgozott elötte évekig.Az ihletet egy ismert stratégiai játék adta, ami lebutított változata az USA törzstiszti kiképzési programnak. Témája, egy euroatlanti konfliktus, melyben a Szovjetúnió szét akarja verni a NATO-USA szövetséget, hogy hozzájusson korlátok nélkül a közelkeleti olajhoz. Húsz éve jár az agyam az 56-os miérteken. Apám, ott volt a pártháznál. Kiváncsi anyámat óvta a tömegben. Tőle, és Öntől hallottam az eltelt évek alatt ugyanúgy, ugyanazt.
  Köszönettel: Huszti Sándor

  • Grenczer Attila szerint:

   Tisztelt Huszti úr!

   Tényleg nem ismerem az Ön által említett szerző művét, de örömmel elolvasnám. Sem Önt, sem az édesapját személyesen nem ismerem. Még! :-)) Ennek okán nem nem is “egyeztethettünk”. Úgy látszik többünknek járt az agya a történteken, s jutottunk hasonló eredményre. ezt székely barátom úgy szokta mondani: “Vagy a tányér nem egyenes, vagy a leves görbe.” Jó tudni, hogy vannak hasonszőrű “tettestársaim”.

   Üdvözlettel: Grenczer Attila

 2. Timár kopány szerint:

  Köszönöm a feltöltést.. szomorú hogy csak 253 vagyunk erre kiváncsiak.Biztos a barátok közt vagy a balázs sow nézik.Kár! Grenczer Attila csodálatos jól látja a tényeket. Még egyszer köszönöm azok nevében is akik a fáradságot sem vették hogy tudjanak az igazsáról.Bár a szintiszta igazat az elö adó sem merte válallni.Hiába szabad országban élünk ..CENZURÁZVA…Úgymond …szabadon

  • Grenczer Attila szerint:

   Tisztelt Tímár Úr!

   Nem gondolom, hogy a megtekintések száma ekkora jelentőséggel bír. Az 534 nézet egyébként sem olyan tragikus. Mit szól, ha azt mondom, hogy élőben talán 15-en voltunk, engem is beleértve. Nekem ezzel semmi problémám nincs.
   Egy kérdésem volna. Nem tudom, mire gondolt, amikor ezt írta: ” Bár a szintiszta igazat az elö adó sem merte válallni.” Ha nem hallotta tőlem a “színtiszta igazat”, annak csupán egy oka lehet. Én magam sem tudom. Igaz, ezt soha nem is állítottam.
   Várom megtisztelő válaszát.

   Tisztelettel:

   az előadó

  • Bakk László szerint:

   A pontos statisztikát a Vimeo nyújtja: 1024-szer nyomtak egész pontosan a lejátszás gombra. A végignézés más tészta. A lejátszási szám azért lehet nagyobb, mint az Kerecsen TV kattintásszámlálója, mert a videót más weboldalak is átvették.

Kommentálás