Rendezvény

Orosházi Ferenc üzenete a nemzethez


Orosházi Ferenc üzenete a nemzethez

Orosházi Ferenc 2011. április 11-én ért Debrecenbe a Vereckétől Budapestig tartó gyalogos zarándokútján. Célja, hogy április 18-án, a Parlamentben elfogadásra kerülő hazaáruló alkotmány helyett a népakarat visszaállítsa a Szent Korona jogfolytonosságát. A videóban az útról és a célokról mesél.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Wordpress Googlebuzz Myspace Gmail Newsvine Favorites More
A hozzászólások jelenleg le vannak zárva, de visszahivatkozhat a saját weboldaláról.

15 hozzászólás

 1. splivalo szerint:

  A minimàlis illem, hogy az aki megfazott es kohog, menjen ki es ne zavarja a felvetelt !!!!!
  Ez nagyon zavaro ès undorito !

  • Razide szerint:

   Egyetértek. Felvétel közben bántam meg, hogy a levegőből vettem fel a hangot. Sajnos elég sok helyen nem veszik észre magukat a köhögők. Volt még más értelmes hozzászólás is, amit érdemes lett volna felvennem, de ott ült a köhögő mellett, s az még idegesítőbb lett volna.

 2. peicsi szerint:

  Kár, hogy a végén a feliratnál 2010. április 18. van írva és nem 2011. 🙂

 3. Zsu szerint:

  Napokig kerestem a tudósitást ENNEK AZ ÖNFELÁLDOZÓ HAZAFINAK HALADÁSÁRÓL, minden IGAZ MAGYAR célja felé. Tessék elhinni, nem zavaró sem a zörej, sem a járkálás… ha az ember azt látja, azt hallja, végre, amit igazán szeretne. Köszönöm. És köszönöm Orosházi Ferencnek, hogy képes példát, és utat mutatni. További erőt, egészséget kivánok, hogy teljesitse vállalt feladatát.

 4. kissjozsefk szerint:

  Isten látja lelkemet Orosházi Ferenc a szívemből beszélt én szintén úgy látom a dolgokat,azt gondolom itt az idő Magyar testvéreim az ébredésre és ehhez
  ajánlok egy verset Vass Alberttől az˝Ébredj Magyar-t˝aki olvassa és Magyar megérti amiről Ferenc beszél. Köszönöm az Istennek hogy rajtam kívül is gondolkodnak a Magyarok jövőjét illetően. K.J.K egy Magyar szívű!!!!

 5. Vörösné szerint:

  Isten áldjon Orosházi Ferenc !
  Kívánok jó egészséget a célod eléréséhez.
  Betegség miatt nem biztos, hogy ott tudok lenni, de lélekben veletek leszek.
  Isten áldja minden Magyart !!!

 6. tiwcsi007 szerint:

  Tiszteletem minden olvasónak! Nagyon jó a gondolatmenet, …csak itt jön az a bizonyos DE, de ahhoz, hogy ezt a szisztémát végig vigyük, akkor visszakell mennünk majdnem Vereckéig időrendileg. Mert ott talán még a magunk urai voltunk. Jelen korunkban ez a vének tanácsa és egyebek nem járható út, ezt gondolom Ferenc is belátja, csak hát ilyen előadásokon jól hangzik. A mögötte lévő gondolatokkal egyetértek. Magyarország igen is jó lenne, ha csak a magyaroké lenne, de hát már erről is lemaradtunk jó pár száz évvel. Nos akkor mi lenne a megoldás? Jó kérdés, bizony, hogy jó,mert bárki is kerül arra a székre, ahonnét irányítani tudja a magyarságot, hát annak bizony a többi néppel és a külső tényezőkkel is számolni kell, s így már megint ugyanott vagyunk,mint most.Talán ha tényleg Igazi magyar kerülne abba a székbe, s nem zsidó, vagy akármilyen más etnikum,akkor az a szívén viselné, hogy sajátmaga felé, mint a magyarság felé hajlana a keze. Szóval Ferenc menetelése szép és értékelhető, de sok mindent nem tud egymaga elérni,ezért legyünk ott 18-án minél többen,amikor megérkezik Budapestre!

 7. Pfendtner István szerint:

  Nincs mit hozzáfűznöm!Illetve mégis.Aki ott volt,és köhögött az legalább ott volt áldja meg a magyarok istene!A hozzászólásokból ennyit hiányoltam:OTT LESZEK!
  Istenemre ott leszek.
  István

 8. kissjozsefk szerint:

  Egy kis időutazással kezdeném, én közel a hatvanhoz már van némi rá látásom a dolgokra iskolaéveim a Kádárkorba végeztem családalapítás és így tovább az állam azt mondta csak dolgozz népem én majd gondoskodom …az igazság az-az volt hogy a káderekkel igyekezett jól bánni de többi az soha nem került sorra én az utóbbiak táborát erősítettem az 1989-es ˝úgymond rendszer váltásig,ami fölér egy röhejjel a húsz év alatt négyszer löktek az utcára a gondoskodásról ennyi ebben az országba mint magyar csak mint ócsó munkaerő kell minden magyar amíg bírja és ha már nem tud lépést tartani az elvárásokkal akkor jobb ha már nincs is!
  Ez a véres valóság ma Magyarországon. K.J.K úi:kívánom hogy jöjjön el egy olyan Magyarország amibe a magyarság büszke lehet történelembe betöltött igazságára!!!

 9. plesszikus szerint:

  Aki nem jön el a Kossuth térre, és nem tesz meg mindent tőle telhetőt a Szent Korona érvényre jutásáért folyó harcban, az érje be azzal, amit majd a feje fölött kigondolnak neki.

 10. Prónay Balázsfalvi Attila Nándor szerint:

  Tisztelt Kedves Mindnyájan! Eljött már rég ez az idő, hogy hangot adjunk mi is Tisztelt Orosházi Ferenc mellet Szebb Jövőnk érdekében is Budapest 2011. április 18-án a Parlamentnél.. Egy mindenkiért- Mindenki egyért! Most az egyszer tegyétek félre sűrgös dolgaitokat, s zárkozzatok fel nemes cél érdekében minél többen hogy egyszer s mindenkorra pontot tegyünk e feladat végére is, miszerint a népakarat valósította meg azt, amit az Országrontók véghez vittek a Szent Korona érvénybe jútása ellen, megcsúfolván önmagukat is……..Üdv: Mindazoknak kik velünk vannak… Prónay

 11. Pija szerint:

  megyünk…
  Isten áldja Magyarországot!
  Oltalmazza kik szeretetét és bölcsességét hirdetik!
  Úgy-legyen!

 12. Gizkó szerint:

  ” Nem elég a jóra vágyni: a jót akarni kell!
  És nem elég akarni, de tenni, tenni kell!” (Váczi Mihály)
  Sok-sok Orosházi Ferenc kellene a hazánkba!
  Én ott leszek!