Előadás

Grenczer Attila – Személyes Trianon


Grenczer Attila – Személyes Trianon

Grenczer Attila előadássorozatának: “Szabadságharctól a trianoni országvesztésig” harmadik része “Személyes Trianon, ahogy a kisember megélte országunk gyalázatos szétszaggatását” címmel.

Címkék: ·
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Wordpress Googlebuzz Myspace Gmail Newsvine Favorites More
Szóljon hozzá, vagy hivatkozzon rá a saját weboldalán!

4 hozzászólás

 1. Szendrei László szerint:

  Tetszett az előadás új felfogása, ahogy Attila megpróbálta (szerintem sikeresen!) emberközelbe hozni a magyar történelem eme tragikus, és sajnos sorsfordítónak bizonyult eseményét. De azért reméljük, hogy kap parazsat a Táltos!

 2. Csesznegi Gyula szerint:

  Rendkívül érdekes beszámoló, köszönjök szépen. Csesznegi Gyula

 3. Grenczer Attila szerint:

  Köszönöm a hozzászólók figyelmét. Merítsünk mindannyian erőt eleink példamutatásából, tanuljunk hibáikból! Nekünk is helyt kell állnunk!

 4. Buday Zsuzsanna szerint:

  A Trianoni diktátum aláírását a különböző nacionálék képviselői olyan ajánlatot kaptak,hogy nem tudtak ellenállni és nem az ő bőrükre ment.Azt sem kell elfelejteni, hogy sokan jöttek hozzánk keletről menekülve és itt akartak-és talán tették is- uralkodni. Ez pedig akkor megy igazán, ha szétzilálnak , megosztanak nemzeteket. Ráadásul nagyon pompás startégiáilag is Szép hazánk fekvése. Ráadásul a magyarok nagyon be- és elfogadók, jóhiszeműek, békések. Itt tudatos háttérerők működtek már akkor is, és sajnos most is ez van.

Kommentálás