Előadás

Az Élet-Közösség bemutatkozása


Az Élet-Közösség bemutatkozása

2012. február 25-én Veresegyházon a Magyar Szalmépítők Szövetsége, a Viruló Kert Baráti Közhasznú Egyesület és az Élet-Közösség Egyesület által rendezett kerekasztal-beszélgetés közben bemutatkozott az Élet Közösség ökofalu-kezdeményezés. Az Élet-közösség egy Szanda közelében kialakuló 5 hektáros ökogazdaság. Honlapjuk itt található.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Wordpress Googlebuzz Myspace Gmail Newsvine Favorites More
Szóljon hozzá, vagy hivatkozzon rá a saját weboldalán!

2 hozzászólás

 1. Kedves Anita!
  szivből gratulálok ,hogy Te lettél az életközösség egyesület szóvivője, de kérlek körültekintőbben fogalmazz, már ha lehet!
  az egyesület nem két éve és nem baráti szerveződésből alakult, továbbá a Nógrádsápi istállóba van bejegyezve ( ahová nem voltál szives lefáradni segiten mert” nem ott fogsz lakni”) székhelye és még a márk az elnök mig a közgyülés össze nem lesz hiva és el nem fogadja a lemondását és új elnököt választ.!
  amikor beszámolsz másoknak az egyesületről , azok nevében is beszélsz akik nem vettek földet szandán de alapitói voltak!

  egyébként sok sikert az ökofalutok épitéséhez!

  üdv.: béla

  ui.: ezúton üzenném kedves egyesületi társaimnak ,ha villám látogatásra jönnek becskére illik elötte szólni !

  • Bakk László szerint:

   Kedves Béla!
   Nem vagyok biztos benne, hogy Anita nézi/olvassa a Kerecsen TV-t, ezért inkább közvetlenebb formáját kellene keresni az üzenet átadásának.

Kommentálás